I tillegg til rådgivnings- og prosjektledertjenester rundt Adapt Retail, tilbyr Kreaton en rekke reklame- og markedsføringstjenester

Fordelsprogram/kundeklubb

Ta vare på kundene dine gjennom direkte dialog og målrettede budskap. Skap lojale kunder med skreddersydde bonusprogram. Relevant budskap kommunisert direkte til hver enkelt kunde.

Skjerm i butikk

Øk salget med strategisk plasserte skjermer. Hvis du vurderer å benytte skjermer i butikk må du ha en gjennomtenkt strategi for innhold og plassering. Kreaton kan hjelpe deg med å finne riktig verktøy og strategi for en vellykket implementering av digital signage.

Nettbutikk

Vi hjelper deg med å finne riktig løsning, og å etablere din nettbutikk. Hvis du allerede har en nettbutikk, men mangler kunnskap eller kapasitet til å få ordentlig driv i butikken kan Kreaton hjelpe deg. 

Webutvikling

Det er en utfordrende jobb å skape en god nettside. Den må engasjere og fange brukerens interesse, laste inn på under 3 sek, fungere på alle typer skjermer osv.

Google Ads

Bruk av Google Ads annonsering er en av de mest effektive metodene for å markedsføre din bedrift. Her kan du målrette kampanjer mot publikum som søker etter dine varer eller tjenester. Gjennom analyse av hva som konverterer, kan vi optimalisere budskap og nøkkelord, slik at du får mest mulig igjen for annonsebudsjettet ditt.

SEO-optimalisering

Å rangere høyt opp på søk kan være avgjørende for omsetningen til din bedrift. Det handler om å være på førstesiden- og aller helst som nr 1 i søket. Kreaton kan hjelpe deg med å ta de rette valgene for å få en høy plassering i de riktige søkene.

Kreaton AS
Tlf: 924 16 898
Mail: info@kreaton.no
Adresse: Arildsvei 8B, 0491 Oslo

Lukk meny